Migård Bygghantverk

Putsarbeten Sjöbo

Putsarbeten Sjöbo

Varmt välkommen till Migård Bygghantverk när du i Sjöbo behöver hjälp med putsarbeten. Midgård Bygghantverk är ett företag med mångårig erfarenhet och stor kompetens inom branschen. Till mig kan företag och privatpersoner vända sig för att få hjälp med allt från fasad och putsarbeten till betong samt kakel eller klinker. Oavsett omfattning på arbete så kan du som kund alltid räkna med kvalitet. Med arbetet är jag aktiv i hela Skåne, däribland Sjöbo.

När du anlitar Migård Bygghantverk får du ett resultat som håller i längden!

Vem jag är

Jag som arbetar på Migård Bygghantverk är en murare som varit verksam inom branschen sedan 1987. Här finns med andra ord gott om erfarenhet och en gedigen kompetens inom de olika arbetsområdena.

Jag utför primärt arbeten i Skåne, bland annat Sjöbo, åt privatpersoner och företag.

Vad jag gör

När det kommer till mitt tjänsteutbud så kan jag erbjuda arbeten både invändigt och utvändigt. Alla projekt som jag åtar mig genomförs alltid inom den bestämda tidsramen och efter kundens önskemål.

För mig är en nöjd kund alltid det viktigaste. Vare sig du anlitar mig för putsarbeten eller murning.

VÅRA TJÄNSTER

Fasadarbete

Behöver du i Sjöbo hjälp att justera eller reparera fasaden så kan jag hjälpa dig. Jag säkerställer att du får en snygg fasaden som håller måttet i många år framöver.

Putsarbeten

Här finns möjligheten att få hjälp med omfattande putsarbeten för hela fasaden, men självklar utför jag även mindre renoveringar av puts. Inom företaget finns resurserna för att återskapa en fin yta.

Betongarbete

När det kommer till arbeten inom betong kan jag utföra det mesta som berör området. Jag arbetar med stor noggrannhet och säkerställer att resultatet är en jämn och fin yta.

Kakel och klinker

Kakel och klinker är idag två material som används flitigt i våra svenska hem, både i badrum och kök men även på andra platser. Vill ni ha hjälp med att lägga kakel eller klinker så är jag ett tryggt val!

KLÄGGERÖD 440, 275 64 Blentarp
076-705 17 88

Migård bygghantverk